emmanborgcarlsson

Alla inlägg under augusti 2010

Av emma borg carlsson - 8 augusti 2010 23:31

det är väl inte så mycket att skriva om idag, jag sov ju för det mesta men det hände väl två roliga saker   för det första så hade mamma lastat in två kylboxar på dass och ett flak öl   men efter några hundra meter hade flaket vält och hamnat på spolknappen så då hade dasset börjat spola så det blev översväming, lyckat eller hur? sen när vi kom till motorväg där det antagligeb hade hännt något flyger avgassystemet av  man bara woot? vi hade ju inte kört över något gupp eller ner i ett hål bara på plan asfalterad väg och så bara losnar de! men det posetiva var att den gick bättre husbilen då alltså och det var la det som hände påvägen hem.


kram emma

Av emma borg carlsson - 7 augusti 2010 23:00

pissregn hela dagen och skit kalt, inte alls kul. men idag åkte vid in till stan vid 12 och var där hela dagen och gick runt på några små gator och så robin och viktot hitade sådana här  öl hjälm   som dom köpte och jag köpte någon voodoo docka med tuppkam  bara därför liksom.


men vi gick vidare mot slottet i ösregnet...wopi...vi gick in och var rätt glad att vi undamkom regnet men man kunde väl ha hittat någon roligare ställe -.- men så bestämda alla andra att vi skulle gå en rundtur i slottet och så blev det. jag hängde med till skattkammaren men blev grymt besviken trode att de skulle ha massa grejer frame som man kunde kolla på men de hade de inte. det enda som var coolt där var ju svärden med någon skrift på själva klingan, sen vara det bar boooring, men vi gick vidare till den där salen där viktoria gifte sig och några rum till sen tröttnade jag och kevin så vi gick iförväg och väntade vid stora ingången. robin och viktor kom senare. det ända ``spännande´´ som hände var att larmet gick nere i skattkammaren, så där jag satt (ovanför skattkammaren) kom en militär och spärade vägen så jag fick inte gå där ifrån  men det vissade sig at det var falskt allarm. efter att vi hade vart i slottet tillbringade vi ca en timma efter att leta efter en restaurang, inte så kul men maten var grymt god sen åkte vi hem igen.


när vi hade kommit hem så drog malin, robin och viktor ner till sjön för att bada i ca tio min sen var det poker som gjälde men de var rätt tråkigt, jag förlorade hela tiden  sen efter en stund så kom världens åsk skur rakt över oss, de va nice massa blixtrar   himmlen blev lilla.


men det var allt för idag, tjingilin badring  

Av emma borg carlsson - 7 augusti 2010 21:26

Igår var jag, Malin, robin, Kevin och viktor på gröna Lund, egentligen skulle vi åkt dit idag men så hade Madde ringt några bekanta och de sa att det skulle regna, och gissa vad de hade rätt det har spö regnat hela dagen. Men det blev en rätt lyckad dag, men eftersom vi var ogjämt tal så blev det så att robin och Viktor åkte någon grej först så gick resten till en spelavdelning och Kevin spelade på mm;s och så vinner den snor ugen den högsta vinsten! Men so long alla ska snart skriva om denna dagen. Men nu ska jag spela poker :)

Av emma borg carlsson - 6 augusti 2010 10:50

Klev upp vid 8 imorse för att hinna dusha :) Så nu är vi påväg till Stockholm med min familj och mina kusiner, Kevin och Robin och givetvis deras föräldrar Thomas och madde (Madeleine), Robin fick ta med sig en kompis som heter viktor. Men ni ska bara veta hur lång tid det tog för att övertala att han skulle med, robin alltså. Men jag ska försöka att blogga varje dag nu när det händer något. Men kram på er alla!

Av emma borg carlsson - 4 augusti 2010 17:38

japp här sitter man och försöker läsa om träningslära på sommarlovet! jätte kul ni kan inte fatta hur intresant det är man får läsa hur man kan ``ryck träna´´ , att hjärtat är lika stor som en knytnäve (som att man inte redan visste det) kretsloppet i hjärtat, energiomsätning, fettförbränning och en anna massa intressant skit. det tär mig att man måste ha prov på såna här grejer det äär liksom inget som intressera mig, så nej det är inte alls intressant att läsa om de. det hade vart så mycket enklare om jag hade hade kunnat skriva en uppstats om det istället, man bara läser och läser men man lär sig ju fan aldrig något alls utav det här, det går in genom ena örat och ut genom det andra örat efter att orden har paserat ögonen. och för att lägga på allt detta har jag 11 fråger om ekonomi som jag måste svara på innan lovet är slut (någon som är bra på ekonomi   ) och det är det snart.....och jag vill inte ens tänka på att jag har ett år kvar på skolan...bläää, men det är ju trots allt bara 1 år och inte tre som syrran har kvar men ändå hon kan liksom plugga det går in i hennes öra och stannar där så orättvist och ja jag har vaknat på fel sida idag där av allt klagande men man måste få ha sina klago dagar och det är rätt göt att skriva ner allt istället för att tänka på dem hela tiden.


alltså jag vet att man inte ska jämföra sig med andra personer för man kan ju aldrig rikt bli som dem och man ska helst vara sig själv hela tiden men man kan inte låta bli, hade jag liksom vart mer som malin och pluggat mer även om det inte intressera mig så kanske jag hade vart mer stolt över mmig själv och samma med mina föräldrar, det känns som jag bara gör dem besvikna hela tiden och bla..bla..bla.


men nej nu måste jag förtsäta att läsa den ``spännande´´ träningslära.


kram emma

Av emma borg carlsson - 3 augusti 2010 18:31

var på liseberg med malin och robin i måndags och det var hur kul som helst tills jag åkte Colorado för många gånger   och innan dess var jag hos cia från onsdags till i måndags men givetvis var det bara regn och tråkigt väder. men mer om liseber eller hela dagen.


när jag kom hem från cia så ville jag dra till liseberg så fort som möjligt så att man hinner åka alla grejer men givetvis var malin inte klar hon var tvungen att hänga upp tväten och göra iordning sig och det tog år och dagar för henne att blir klar och sen när vi väl skulle cykla ner till robin så hade pappa tag min cykel (egentligen är de hans men det är den ända cyklen som jag gillar  ) så då fick syrran ha mig på sin pakethållare istället, så när vi väl kom hem till robin lånade jag hans pappas cykel^^ och seriöst jag säger en gång och alldrig mer den knaka och gnizladde som in i helvete det kändes som att den skulle braka ihop när som helst jag säer bara  de, Thomas dags att köpa ny cykel?!


ha en rolig dag  

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik




Ovido - Quiz & Flashcards