emmanborgcarlsson

Alla inlägg den 17 september 2010

Av emma borg carlsson - 17 september 2010 17:56

Torsdag


var på buleycke hela dagen idag. apu. det var ju inte en kort dag presic mycket slit men inte så farligt ändå   började vid 8:30 och då släpte vi ut alla hästar, sen blev det mockning för hela slanten plus att vi dgjorde rent badkaren och fylla på dem med nytt vatten, som att det inte tog lång tid   sen gjorde vi alla hö påsar till ute stallet och spilt stallet tog inte så jätte lång tid, det var vi snabba med. lunchade privat hästarna vid 11:30 typ å sen var det dags för dagens höjdpunkt MAT! fast man blev inte så mät på 4 st pankaker  sen vart det att ta en grep och börja promenera runt alla slingor och mocka dem, tog ett tag kan man ju säga när vi kom tillbaka hade klockan hunit bli 13:26 och då var det dags att ta in alla ridskolehästar igen. sen blev det jobbigt för då skulle vi mocka hagen och den är inte liten, den är STOR det blev ungefär den här reaktionen när Anna sa det    hahaha men vad gör man inte för alla hästar, gick ändå ganska snabbt då vi var 5 st som mockade. som avslutning fick vi borsta några hästar som skulle gå handikapridning. sen var det hem.


var hemma knapt 1 time för på eftermiddagen rider jag ju på Berlina. och vem kunde tänka sig att hon skulle gå underbart idag med fast när vi var i slutet av passet så fick hon damp och kunde bara gå på övrehalvan av manegen  för gick man för lång ner så flög hon så långt in mot miten som möjligt  så vi höl på att krocka med Madde och (lilla)Ryan. det är nog ingen som fattar mit lilla intärna skämt om Ryan, utom dom som vet hur stor han egentligen är. men jaja annars hoppade hon underbart, som en liten katt är Berlina. sen var det hem och plugga på pogramet  kan det nästan utan till nu!


Fredag


red Zasha idag på morgonen  hon var grym idag^^ ägde sönder allt och alla andra! men bara för dennna gången, för annars är de andra bra också  men jag är jätte nöjd idag jobbade fint i formen reagerade på minsta lilla och svarade direkt, och att hon var avslapnad helatiden idag som hon inte alltid är. men vi ahde ju mark arbete idag så hon tittade lite på de upphöjda bomarna de första gångerna jag skulle trava över dem, typ den här reaktionen   hahaha fast hon sprang inte iväg då   men sen så rullade hon  över dem utan problem, det var mycket jobb med tepoväxlingar och lägningar i traven. och tillslut blev det jätte bra  man kanske ska sadla om till dressyr istället för hopning?? .......neeeee tror inte det, hoppning är kul, fast dressyren på Zasha är också kul  vilket dilema. men är så nöjd över Zasha idag  


sen var det idrott i frölande men det är tråkigt att skriva om de, så det hoppar vi över. och då hamnar vi hemma hos mormor där jag har bakat en tårta till mamma, känner mig duktig. tänlte att det skulle bli en jordgubbstårta först men ångrade mig så de fick bli en annan tårta  men den får ni se sen^^ har inga sladar här så jag kan inte överföra någon bild.


men ha de^^

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik




Ovido - Quiz & Flashcards