emmanborgcarlsson

Alla inlägg den 10 februari 2011

Av emma borg carlsson - 10 februari 2011 21:30

först var det praktik på Bulycke hela dagen och det var la inte så jätte kul har ju snöat och regnat snö blandat regn hela dagen   men det gick. sen väntade jag på morfor för han skulle köra mig till Alleby^^ snäll som han är!  kom dit käkade en toast med tomati och den var, otroligtnog VARM!!! brände mig på tungan typ tre gånger   


red Berlina den första timmen och då var det markarbete som gjällde och det gick faktiskt bra^^ inga dumma hopp eller så men det var nog för att Kristel hade kommit på att när man var i höger var och kom till läktaren så gör man volter hela vägen ner! och det bästa var att det faktiskt fungerade, hehe så de var nice!

seden blev det till att rida Rufus   och det gick riktigt bra idag tycker jag^^ hoppade en liten bana med fyra små reken och det näst sista hade en vattenmatta under  så det första jag tänkte på var att Gunilla verkligen försökte ta kål på mig! men det gick efter att han hade stannat två gånger, men jag drev väl inte tillräkligt mycket. sen när han väl hoppade det då hoppade han som att det gällde liv eller död, två gånger hoppade han så men sen så fick vi till det tredje gågen gillt heter de ju^^ de språnget blev runt och fint   de blev ju några missöden på de andra hindren också men på det skyller jag bara på mig själv, jag red inte tillräckligt helt enkelt^^ men de gick ju fortfarande bättre den här gången än förra  ska rida Rufus imorgon också  


och till sist skulle jag ju rida Baily men han var inte riktigt klar på den andra ponny lektionen så jag fick Fatima istället. och i början, skritten och den första gången på bommarna var det liksom zzzzzznark!! men sen jävlar blev hon hur taggad som helst bara flög fram så det var bara att ståra och hålla i sig hahaha   men hon var rolig att hoppa med ändå^^ så det kändes bra på den här lektionen också.


efter det bar det av hemmåt, så nu sitter en i sängen och funderar på hur jag ska orka gå ända bort till toaleten för att borsta tänderna   men jag säger ändå godnatt! och hoppas på att jag kommer upp imorgon.


-over and out-


Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik




Ovido - Quiz & Flashcards