emmanborgcarlsson

Alla inlägg den 9 februari 2011

Av emma borg carlsson - 9 februari 2011 22:10

det kan man verkligen säga att den här dagen har varit det  eller halva dagen i alla fall halva dagen. började på bulycke och hade ridning för vikan och det gick väl så där, var inte så jätte angagerad (stavningen???) men blev lite bättre i slutet. men det var annars ganska tråkigt, men men man måste ju för att lära sig och lära sig är väl egentligen rätt bra att göra. efter det åkte jag och Sofia till pizzerian och käka där, åkte sedan hem till henne förr att vänta på att klockan skulle bli tre så att vi kunde hämta Jimmy (hennes pojkvän) på jobbet för att sedan åka till alleby. Sofia skulle testa vara med på gymkanan och så hängde jag på för att kolla. när det var en kvart kvar gick jag för att leta upp Gunilla (min ridlärare)  för att prata om hur det skulle bli med Berlina. och visst fick jag rida Berlina dom dagarna som hon inte gick, kan hända att jag missuppfatade det här men bajs på de i så fall. men så sa hon att hon gick idag så jag kunde inte rida henna men bara så där sa hon att jag fick rida Rufus istället liksom bara huxflux  men inte tackar man nej till det inte! man är ju inte dumm! så skulle rida fem till sex i stora manegen för då var det ledigt, men så kom något gymnkana lag istället och tog den lediga tiden så det gick ju inte, och i lilla mangen var det redan upptaget så det gick inte heller så då fick jag varcket fina mig i att det bara var en isig paddock som var ledig, så det var där jag red idag. men det var för isigt på spåret, så där kunde vi inte gå men som tur var hade isen smält i mitten så där kunnde jag rida på volter och i åttor och ett mindre fyrkantspår, och det gick riktigt bra   jätte duktig polle!

efter det mockade jag hans box och la på han täcket igen. jag lät honom stå inne medans jag mockade, och jag kan ju säga att han tyckte att kärran var väldigt intressant, han stog verkligen och kollade och nosade på den hur länge som helst  gick sedan till Gunilla för att säga att jag var klar med hennes häst. och då släper hon en till liten bomb! har nu fått två sköthästar under hela nästa vecka från och med på torsdag och det ska bli så roligt  så nu ska jag rida Rufus och Baily i en vecka och kanske Berlina om det skulle bli så^^


imorgon blir det ridning i tre timmar  först blire det en timma med Berlina sedan med Rufus och till sisst och minst ska jag rida Baily^^ ska bli riktigt nice tycker jag  och bara för att göra den här dagen ännu bättre kan jag ju säga att jag fått ett jobb!!! så jäkla härligt!!!


och därför har den här dagen vart super bra!


-over and out-

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik




Ovido - Quiz & Flashcards